Informatie over het beamteam Informatie over het beamteam

nnn

Welkom op de webpagina van het BeamTeam

Op deze pagina vindt u informatie over de activiteiten en werkwijze van het BeamTeam.

Op dit moment bestaat het beamteam uit 6 vrijwilligers.

Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat tijdens alle diensten in de Augustinitsjerke de dienst via de beamer gevolgd kan worden. Alle liedteksten en lezingen worden getoond. Als een predikant ervoor kiest om bijv. de preek te ondersteunen met beelden, dan is daarvoor de letterlijke en figuurlijke ruimte aanwezig.

Er is een rooster gemaakt voor een langere periode zodat alle beamisten vroegtijdig weten wanneer zij moeten beameren. Indien nodig is één van de kerkenraadsleden beschikbaar om tijdens de dienst te beameren. Natuurlijk kan er ook onderling geruild worden. Ieder teamlid komt circa negen keer per jaar aan de beurt.

De stukken voor het BeamTeam, zoals liturgie, kerkgroet en ander materiaal voor de presentaties worden via een gezamenlijk mailadres aangeleverd. De liturgie is donderdags beschikbaar en de kerkgroet vrijdagavond.

Ben je handig met computers en powerpoint, sluit je dan aan bij het recent opgerichte BeamTeam. We hopen dat jong en oud zich willen aansluiten zodat we kunnen rouleren en iedereen misschien maar 1 keer in de 2 of 3 maanden aan de beurt is. Mocht je interesse hebben, mail naar

Het beamteam maakt gebruik van het programma EasyWorship 2009.

EasyWorship 2009 is ontworpen om gemakkelijk liederen, bijbelteksten, presentaties, YouTube filmpjes en video’s te presenteren aan de gemeente tijdens de diensten zonder afleiding.

De persoon die de computer en beamer bedient kan alles controleren en de gemeente ziet alleen wat ze moeten zien zonder afleidende schermen van Windows of een ander presentatieprogramma.

Naast liederen kan het beamteamlid ook Powerpoint presentaties gemakkelijk importeren in het pakket en integreren in onze liturgie.

Ook nieuw in de versie van 2009 is de rechtstreekse koppeling met internet, waardoor met 1 muisklik rechtstreeks in FULL-Screen een You Tube filmpje afgespeeld kan worden.

Het BeamTeam!

Wie zijn wij?