College van diakenen

Het college van diakenen is bevoegd, diaconale steun te verlenen aan personen, organen, kassen, fondsen, instellingen en rechtspersonen in binnen- en buitenland. Bijkomende taken van diakenen zijn o.a. het verzorgen en bedienen van het avondmaal, verzorgen samen met diaconie van Surhuizum van de ouderenmiddag en kerstattenties, het contact onderhouden en financieel ondersteunen van een adoptiekind via Pikulan.

Rekeningnummer diaconie:NL40RABO0113970552.

Adoptiekind Pikulan Adoptiekind Pikulan

We hebben een nieuw adoptiekind.
Haar naam is One Twelvi Ogesta, roepnaam Arum.
Ze is geboren op 12 augustus 2004.
Ze is protestant christelijk
Arum woont niet in het lepradorp, maar er een paar km vandaan.
Ze zit op de basisschool in Rantepao in class 5,
Haar hobbies zijn lezen en tekenen.
Vader is boer, moeder is huisvrouw.
Ze heeft nog 4 broers/zussen.
Arum woont bij haar Oma.
Ze doet de hartelijke  groeten aan de PKN kerk.

datum en tijdstip 26-11-2017 om 9:30 uur
Laatste zondag kerkelijk jaar

26 november is het Eeuwigheidszondag, ook wel de laatste zondag van het kerkelijk jaar. We staan stil bij de mensen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Hun naam wordt genoemd en voor hen wordt een kaars aangestoken. We gedenken ook alle andere geliefden die zijn gestorven, kort of lang geleden, veraf of dichtbij. Wilt u ook voor uw geliefde(n) een lichtje aansteken, dan nodigen wij u van harte uit. De dienst vangt aan om 9.30 uur en wordt geleid door ds. P. Beintema uit Dokkum.meer details