Juli/Augustus 2019 - Activiteiten, vakantie Juli/Augustus 2019 - Activiteiten, vakantie
Activiteiten

Als kerkenraad willen we graag voor het komende seizoen een aantal activiteiten aanbieden aan de gemeente. Het zou fijn zijn als u als gemeentelid ook zou willen aangeven wat u een activiteit zou vinden waaraan u graag zou willen deelnemen. Spreek eens een kerkenraadslid aan en geef door wat u aan ideeën hierover hebt. Als kerkenraad willen we dan ons best doen hieraan vorm te geven na de Startzondag.
De Startzondag is 15 september en ook hiervoor zijn een aantal gemeenteleden gevraagd mee te helpen bij de organisatie. We hopen dat ook nu een goed begin op de Startzondag een fijn seizoen mag worden met verschillende activiteiten waarbij u als gemeentelid actief wordt betrokken.

Vakantie

De komende vakantieperiode zullen velen van u er op uit trekken om te genieten van een welverdiende vakantie.
Dat geldt ook voor de kerkenraadsleden. Mocht u een beroep op de kerkenraad willen doen dan kunt u altijd contact opnemen met scriba of voorzitter, zij hebben hun vakantiedagen al grotendeels opgesnoept.
Fijne vakantie gewenst.

Ruurd Boonstra