PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Restauratie kerk Restauratie kerk

De  Stichting Behoud Kerkelijke Gebouwen heeft voor onze kerk een onderhoudsplan opgesteld voor de jaren 2012/2017. In dit plan komt naar voren dat onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd zullen worden:

•Restauratie dak
•Metsel- en voegwerkzaamheden
In de muren zijn op dit moment “spiegeltjes” aangebracht (zie foto) zodat de scheuren nauwlettend in de gaten worden gehouden. Er kan op deze manier bekeken worden hoeveel en waar de scheuren groter worden. Het onderhoudsplan/restauratie zal op deze resultaten aangepast worden.

•Restauratie dakgoten en HWA vervangen
•Diverse schilderwerkzaamheden worden uitgevoerd

Voor bovenstaande restauraties is subsidie aangevraagd. Helaas is er geen subsidie toegekent dit jaar. Volgend jaar zal er opnieuw een aanvraag worden gedaan.

Het gehele restauratiebedrag zal niet gesubsidieerd worden. We zullen de komende tijd diverse acties gaan houden om geld in te zamelen voor de restauratie.
 

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.