Kinderkerkenwerk in het jeugdhonk

Van 21 februari tot 20 maart is het kinderkerkenwerk in het jeugdhonk
Kinderkerkenwerk in het jeugdhonk
In verband met de restauratie van de kerk, zijn de kerkdiensten de komende tijd in het Tsjerkegebou aan het Abrahamsplein. Deze zondagen is het kinderkerkenwerk in het jeugdhonk.

In verband met de afstand komen de kinderen NIET in de kerk. Het is dus de komende weken eigenlijk elke week ZONDAGSSCHOOL.

datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN