Kinderkerkenwerk in de 40-dagentijd

Tijdens de 40-dagentijd maken we een mooie Palmpasenstok
Kinderkerkenwerk in de 40-dagentijd
In verband met de restauratie van de Augustinitsjerke is het kinderkerkenwerk de komende tijd in het jeugdhonk, de grote mensen hebben hun dienst in het Tsjerkegebou.

In deze 40-dagentijd wordt er gewerkt aan een Palmpasenstok. Een aantal kinderen heeft hier een begin mee gemaakt, maar er zijn nog stokken genoeg, dus kom volgende week gezellig meedoen en er ook één maken! Iedereen is welkom.

Kijk even in het fotoalbum voor een aantal leuke foto's van de eerste bijeenkomst in het jeugdhonk.

datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN