Advent en Kerst met het Kinderkerkenwerk

Op Kerstavond is er een Kinderkerstnachtdienst  georganiseerd door het Kinderkerkenwerk. In de aanloop hiernaar toe wordt er iedere Adventszondag met de kinderen hard gewerkt aan deze speciale dienst.

Iedere adventszondag komen de kinderen eerst in de kerk. Na het aansteken van een kaars, het lezen van een gedichtje en het zingen van een lied, gaan zij met de leiding naar Nij Stiensgea.

De thema's van het Kinderkerkenwerk zijn:
1e Advent - 27 november - Zacharias
2e Advent - 4 december - Gabriël
3e Advent - 11 december - Jozef
4e Advent - 18 december - De reis

Op zaterdagmiddag 10 december zijn alle kinderen uitgenodigd voor het voorbereiden van de Kinderkerstnachtdienst.

datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN