PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
'Zie je wel' - op weg naar Pasen

'Zie je wel' - op weg naar Pasen
Nog een paar weken en dan is het Pasen. Dat betekent dat we in de Veertigdagentijd zitten.
Wist je dat dit de tijd is van de grote schoonmaak? Ook in de kerk wordt er flink schoon gemaakt. Elke week maak je kennis met een andere persoon die een rol speelt in de kerk. Allemaal zijn ze aan het opruimen en daarbij vinden ze nog wel eens wat... Ben jij ook zo nieuwsgierig wat ze vinden? Kom dan eens langs.

Iedere zondag verzamelen we eerst in de kerk en zingen we de eerste liedjes mee, bidden we tot God en luisteren we naar de dominee. Hierna ontdekken we welke persoon deze week heeft schoon gemaakt en wat hij of zij heeft gevonden. Daarna vertrekken we met zijn allen naar Nij Stiensgea. Daar luister je naar een mooi verhaal. Ook is er tijd voor een spelletje of gezellig knutselen. Rond 10.30 uur gaan we terug naar de kerk en dan zit het er al weer op.

Zo werken we langzamerhand toe naar Pasen. We sluiten het project af op Eerste Paasdag tijdens  een kindvriendelijke kerkdienst. Aan het begin van deze dienst mag je de Paaskaars die je op 12 april hebt gemaakt de kerk in dragen (na de dienst mag hij weer mee naar huis hoor ;-).

Ook ontdekken we wat alle gevonden voorwerpen en die onduidelijke foto’s nou eigenlijk met elkaar te maken hebben. Daarnaast ontdekken we in deze dienst nog veel meer over de kerk zelf. En tijdens de dienst gaan we met zijn allen eventjes de kerk uit. Wat we dan gaan doen, houden we nog even geheim, want dat is een verrassing…
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.