Adventsperiode Adventsperiode
In de verhalen van deze periode gaat het vaak over de tijd: ‘Toen Herodes koning van Juda was…’, ‘In de zesde maand…’, ‘Toen Quirinius het bewind voerde over Syrië…’ Het is de tijd van koning Herodes en keizer Augustus. Maar is het wel echt ‘hun’ tijd? Of is het tijd voor iets anders? In de verhalen ontdekken we dat het tijd is voor het licht, tijd voor een nieuw begin. Voor ons is deze periode de tijd van Advent, de tijd waarin we toeleven naar Kerst. Wat voor tijd is dat precies? En wat hoort daar allemaal bij? Dat gaan we met de kinderen ontdekken.

Kijk voor meer informatie over dit project op de website van Kind op Zondag.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30