Oktober 2019 - Beroepingswerk Oktober 2019 - Beroepingswerk
Beroepingswerk
Zo kort na de vakantieperiode komt er echt vaart in het beroepingswerk. Op de website van de PKN heeft een advertentie gestaan ter vervulling van de vacature(s) binnen ons pas gevormde samenwerkingsverband. Daarop is door een aantal predikanten gereageerd.
Intussen zijn er afspraken gemaakt voor vervolggesprekken met enkele
geïnteresseerden. We hopen dat deze contacten leiden tot invulling van de vacatures. Zodra hierover meer nieuws is, wordt u als gemeente hierover natuurlijk zo snel mogelijk geïnformeerd.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN