Oktober 2019 - Een goed gesprek op 29 oktober Oktober 2019 - Een goed gesprek op 29 oktober
Een goed gesprek op 29 oktober
Op dinsdag 29 oktober wordt u/jou als gemeentelid uitgenodigd samen met ons in gesprek te gaan over geloven hier en nu. Leiddraad is materiaal dat we als kerkenraad aangereikt hebben gekregen van de PKN.
Aan de hand van afbeeldingen willen we spreken over de rol van het geloof in ons leven en met name over beelden die we ons vormen van God en van Jezus.
We beginnen om 19.45 uur in It Gebou en hopen op fijne gesprekken.
Mogen we ook u/jou daar ontmoeten?

Namens de kerkenraad,
Ruurd Boonstra

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN