PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Maart 2020 - Van de kerkenraad Maart 2020 - Van de kerkenraad
Beroepingswerk
Vorig jaar in september zijn we in gesprek gegaan met een aantal sollicitanten die hadden gereageerd op de advertentie waarin we als samenwerkingsverband op zoek waren naar een of meer predikanten.
Uiteindelijk is er met één van deze mensen een aantal vervolggesprekken geweest. De laatste weken zijn er belangrijke en bemoedigende ontwikkelingen in het beroepingswerk. We hopen u daar binnenkort meer over te kunnen vertellen. Wellicht kunnen we u dan meedelen dat er weer een predikant aan onze gemeente kan worden verbonden.


Ambtsdragerverkiezingen
Er wordt vaak gezegd dat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit moet gaan. Dat is veelal waar. Niet het aantal maar de kwaliteit van de inzet is vaak belangrijker. Dat kan ook gelden voor de Kerkenraad.
Het aantal leden is nu (te) klein en moet worden uitgebreid, ook om bij een reguliere wisseling van de wacht, niet met een compleet nieuwe bezetting diakenen, ouderlingen of kerkrentmeesters te moeten werken.
Over de invulling van de taken die er binnen de kerkenraad te vervullen zijn, valt te spreken. Een ding is zeker, willen we de taken die er zijn binnen onze gemeente eerlijk en verantwoord verdelen, dan moeten er mensen bij. Iets voor u of voor jou, spreek een van de huidige kerkenraadsleden aan, misschien dat zo’n gesprek leidt tot meer. Zie het als een opdracht en een uitdaging om samen te blijven bouwen aan een levende gemeente in Augustinusga. We rekenen op je.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-08-2022 om 11.00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.