Maart 2021 - Vrijwilligersformulier Maart 2021 - Vrijwilligersformulier
Vrijwilligersformulier

In de vorige Tsjerkefinster hebben wij u bedankt voor de vele reacties op onze oproep om als vrijwilliger een bijdrage te willen leveren.

Wij hebben nu de reacties verdeeld over de verschillende “afdelingen” binnen onze kerk.

Door de vele aanmeldingen hebben wij nu hier en daar het luxe-probleem dat wij niet iedereen direct kunnen plaatsen. Wij vragen daarvoor uw begrip. En hopen dat u, mocht er niet op korte termijn een beroep op u worden gedaan, beschikbaar wilt blijven om ons in de toekomst te helpen.

Nyncke Woudstra, namens de Kerkenraad

datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN