April 2021 - Voor de kinderen April 2021 - Voor de kinderen
Voor de kinderen

Hoi allemaal! Jezus is waarlijk opgestaan. Vier jij dit feest mee? Dat kun je doen door het maken van deze prachtige kleurplaat.

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.”

datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN