December 2021 - Kinderkerkewerk December 2021 - Kinderkerkewerk
Kinderkerkenwerk

In de komende tijd denken we al veel aan de kerstdagen. De vier weken voor de kerst noemen we advent. En tijdens de vier zondagen in advent, vanaf 28 november, willen we samen met alle kinderen ook toe gaan leven naar het kerstfeest. Dit gaan we doen door met z’n allen het verhaal van de geboorte van Jezus uit te beelden met een poppenkast.
Maar daarvoor moeten we wel zelf een poppenkast en poppen maken. En daar kunnen we veel hulp bij gebruiken!
Kom jij ook samen met ons werken aan de poppenkast en het verhaal?

Naast het werken aan de poppenkast gaan we ook luisteren naar het kerstverhaal en kerstliederen zingen. Het is de
bedoeling dat we tijdens de kerkdienst op eerste kerstdag aan iedereen laten zien wat we hebben gedaan. Het poppenkast spel zullen we dan laten zien op de beamer en we mogen laten horen en zien welke liederen we hebben geleerd.
We zouden het heel leuk vinden wanneer alle kinderen ons komen helpen. Je bent elke week welkom in het Tsjerkegebouw. We starten om 9.30 uur en stoppen, tegelijk met de kerkdienst, rond 10.30 uur.
Heel graag tot ziens!

Kinderkerkenwerk: Erwin, Antina, Nyncke en Hieke

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN