PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2021 - Bijbelgespreksgroep December 2021 - Bijbelgespreksgroep
Bijbelgespreksgroep!

Inmiddels is de Bijbelgespreksgroep van start gegaan. Wij zijn bezig met de eerste brief aan Timotheüs. Wat spreekt ons aan? Wat roept vragen op? Wat kunnen wij leren van de woorden die Paulus aan Timotheüs schrijft? Het is waardevol om elkaar rondom het Woord te ontmoeten en hierover met elkaar in gesprek te kunnen zijn. Dit is speciaal voor iedereen die wil leren uit de Bijbel en met elkaar in gesprek wil gaan over wie God is en hoe wij Jezus kunnen volgen. Het is een gespreksgroep, maar luisteren mag natuurlijk ook! U/jij bent ook van harte welkom! Bij interesse, vragen of opmerkingen: neem gerust contact op met mij op. Deze maand komen wij samen op woensdag 1 december en dinsdag 14 december om 19.30 in het Tsjerkegebou.
Erwin Kooistra

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.