PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2021 - Bloemengroet December 2021 - Bloemengroet
Bloemengroet
Bij ziekte, rouw, geboorte of andere bijzonderheden is het vaak zo dat een bezoekmedewerker van de gemeente langs gaat en een bos bloemen meebrengt. Soms is dat dubbelop met de bloemen die op zondag vanuit de kerkdienst naar een gemeentelid gaan.
Daarom is na overleg in de kerkenraad besloten het de komende tijd anders te doen. De bloemen vanuit de kerkdienst gaan voorlopig naar mensen die een vrijwilligerstaak hebben in de gemeente. Daarmee kunnen we wel even vooruit want dat zijn er een heleboel! Natuurlijk blijven we vanuit het pastorale team de andere bezoeken doen. Vergeten we daarbij iemand of is er iets waarvan we niet op de hoogte zijn? Laat het ons weten zodat we het omzien naar elkaar ook echt sámen dragen.

Namens het pastorale team,
 Ds. Inge
0648829885
dsingelandman@gmail.com

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.