zo 22 nov 2020  om 9.30
Voorganger: Ds. P. Beintema Dokkum
Eeuwigheidszondag

Laatste Zondag van het Kerkelijk jaar

Op zondag 22 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. We noemen deze zondag ook wel ‘Eeuwigheidszondag’. Op deze dag staan wij in de eredienst stil bij de gemeenteleden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Wij noemen hun naam en ontsteken voor ieder een kaars.

Vanwege de geldende maatregelen in verband met de Corona-epidemie kunnen slechts 30 personen bij deze eredienst aanwezig zijn. De dienst zal daarom alleen toegankelijk zijn voor familie en naasten van de gemeenteleden die in het afgelopen jaar zijn overleden. In voorgaande jaren was er altijd veel belangstelling voor deze dienst. Daarom hebben we besloten het mogelijk te maken de dienst via een video-verbinding te volgen.

In het Tsjerkegebou kunt u de dienst op een scherm volgen. En wordt u in de gelegenheid gesteld een kaarsje aan te steken en zo uw geliefden te gedenken. U kunt de dienst ook thuis volgen, via deze link https://youtu.be/iVLHMDLVEwk .

Op deze manier hopen wij troost en hoop te kunnen bieden in een periode waarin dit juist zo belangrijk is. Voor vragen over de gang van zaken kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden of mailen naar pknaugkerk@hotmail.nl.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 9.30
1e adventmeer details