'Zie je wel' - op weg naar Pasen

Nog een paar weken en dan is het Pasen. Dat betekent dat we in de Veertigdagentijd zitten.
Wist je dat dit de tijd is van de grote schoonmaak? Ook in de kerk wordt er flink schoon gemaakt. Elke week maak je kennis met een andere persoon die een rol speelt in de kerk. Allemaal zijn ze aan het opruimen en daarbij vinden ze nog wel eens wat... Ben jij ook zo nieuwsgierig wat ze vinden? Kom dan eens langs.

Iedere zondag verzamelen we eerst in de kerk en zingen we de eerste liedjes mee, bidden we tot God en luisteren we naar de dominee. Hierna ontdekken we welke persoon deze week heeft schoon gemaakt en wat hij of zij heeft gevonden. Daarna vertrekken we met zijn allen naar Nij Stiensgea. Daar luister je naar een mooi verhaal. Ook is er tijd voor een spelletje of gezellig knutselen. Rond 10.30 uur gaan we terug naar de kerk en dan zit het er al weer op.

Zo werken we langzamerhand toe naar Pasen. We sluiten het project af op Eerste Paasdag tijdens  een kindvriendelijke kerkdienst. Aan het begin van deze dienst mag je de Paaskaars die je op 12 april hebt gemaakt de kerk in dragen (na de dienst mag hij weer mee naar huis hoor ;-).

Ook ontdekken we wat alle gevonden voorwerpen en die onduidelijke foto’s nou eigenlijk met elkaar te maken hebben. Daarnaast ontdekken we in deze dienst nog veel meer over de kerk zelf. En tijdens de dienst gaan we met zijn allen eventjes de kerk uit. Wat we dan gaan doen, houden we nog even geheim, want dat is een verrassing…

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30