Oktober 2019 - Bij de diensten Oktober 2019 - Bij de diensten
Bij de diensten
Op zondag 6 oktober gaat dominee Thijs Oomens uit Burum voor. De lezingen in deze dienst worden verzorgd door Anitha van der Meijden -Geertsma.
Na afloop van de dienst is het weer samen koffiedrinken in de kerk.
Op zondag 13 oktober begint de dienst om
10 uur, deze dienst van het KinderKerkenWerk wordt geleid door Auke Willem Kampen uit Buitenpost. Verderop leest u meer over de deze dienst.

Op 20 oktober komt de heer Jan van der Meer uit Oosternijkerk naar Augustinusga en gaat voor in de dienst in onze Augustinitsjerke.
Op 27 oktober, de laatste zondag van deze maand, gaat ds. Liesbeth Muilwijk uit Sint Annaparochie voor.
De eerste zondag van de maand november, zondag 3 november gaat da. Els Rooseboom voor in de dienst, dit wordt de doopdienst van Sieger, het zoontje van Sanne en Anton Postma en broertje van Wilmer.
Na afloop is er weer koffiedrinken, deze keer in It Gebou, dit in overleg met de doopouders.
We hopen op mooi diensten waarin we als gemeente mogen samenkomen in onze Augustinitsjerke om samen te komen rond het Woord en samen te zingen en te bidden. We hopen u daar ook (weer) te ontmoeten.

datum en tijdstip 21-08-2022 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN