PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Kerkelijk werker Kerkelijk werker

Erwin Kooistra

Via deze weg mag ik mij aan u en jullie voorstellen. Mijn naam is Erwin Kooistra. Ik ben 25 jaar en na een aantal jaren op kamers in Ede te hebben gewoond, woon ik inmiddels weer het mooie Fryslân, in Surhuisterveen. De reden dat ik in Ede heb gewoond is voor de opleiding hbo-Theologie aan de Christelijk Hogeschool Ede. Al voor de opleiding was begonnen ervoer ik de roeping van God om in Friesland werkzaam te zijn voor Zijn Koninkrijk, met name in het jeugdwerk. Vanaf mei 2020 ben ik in uw en jullie gemeente werkzaam als kerkelijk werker, als jongerenwerker én in het pastoraat. Iets waar ik enorm van geniet!

Het is natuurlijk bijzonder om als kerkelijk werker in een gemeente te werken in een tijd als waar we nu in leven. Hoe moeilijk of ingewikkeld het allemaal ook is of lijkt, God is niet veranderd. Zijn ontzagwekkende liefde en kracht vieren wij elk jaar met Pasen. Jezus ís opgestaan uit de dood, het graf is leeg. Hij heeft de dood overwonnen. God is nog steeds God. Vanuit deze liefde van Christus hoop ik u te dienen waar dat mogelijk is.

Is er een vraag, behoefte aan een gesprek of iets totaal anders? Schroom niet om mij te contacten. Tel. 06-42428824 of emial: erwin_kooistra@hotmail.com

Erwin Kooistra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 04-12-2022 om 9.30
2e adventmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.