VAN HARTE WELKOM OP ONZE WEBPAGINA

Augustinitsjerke 1723
VAN HARTE WELKOM OP ONZE WEBPAGINA

Wij zijn de protestantse gemeente in Augustinusga en heten u en jou van harte welkom op onze site. Een plek om rond te struinen, informatie en/of inspiratie op te doen. Een plek om te ontdekken waar wij voor staan en hoe we proberen vorm te geven aan ons geloof. Een plek die uitnodigt om mee te doen, mee te werken en zo samen onderweg te zijn naar de toekomst van God.

Na jaren van voorbereiding zijn de Hervormde en de Gereformeerde Gemeenten van Augustinusga gefuseerd op 1 januari 2010.

Voor opmerkingen en ideeën enz. kunt u een email sturen naar

augustinusga.protestantsekerk@upcmail.nl

Op deze site kunt u rechtstreeks en gemiste diensten in de Augustinitsjerke beluisteren via de link: Kerkdiensten uitgezonden.

Privacy.
Op deze website ziet u veel namen, adressen en telefoonnummers. Wij hebben ons beperkt tot openbare informatie. Dat wil zeggen, informatie die voor iedereen toegankelijk is in telefoonboeken etc. Mocht u desondanks toch niet op deze website vermeld willen worden, laat het even weten, dan wordt het aangepast.

Laatst bijgewerkt 06-05-2021

Tsjerkefinster

Van harte welkom! Voorganger Erwin Kooistra, mmv Inge Landman

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor de adviezen van de PKN op: versoepelingen PKN

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van de kerkenraadsleden.
Hieke Brandsma-Hansma, 06-23335938
Nellie den Hartogh, 0512-351545
Annie IJlstra, 06-30772544
Nyncke Woudstra-Fijma,0628735211
Sietie Dijkstra,  0512-352595
Pieter Nicolai, 0512-352353
De kerkenraad wenst iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd. Kijk juist nu extra naar elkaar om. We hopen iedereen snel weer in de Augustinitsjerke te mogen begroeten.

datum en tijdstip 19-09-2021 om 9.30

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN