VAN HARTE WELKOM OP ONZE WEBPAGINA

Augustinitsjerke 1723
VAN HARTE WELKOM OP ONZE WEBPAGINA

Wij zijn de protestantse gemeente in Augustinusga en heten u en jou van harte welkom op onze site. Een plek om rond te struinen, informatie en/of inspiratie op te doen. Een plek om te ontdekken waar wij voor staan en hoe we proberen vorm te geven aan ons geloof. Een plek die uitnodigt om mee te doen, mee te werken en zo samen onderweg te zijn naar de toekomst van God.

Na jaren van voorbereiding zijn de Hervormde en de Gereformeerde Gemeenten van Augustinusga gefuseerd op 1 januari 2010.

Voor opmerkingen en ideeën enz. kunt u een email sturen naar

Op deze site kunt u rechtstreeks en gemiste diensten in de Augustinitsjerke beluisteren via de link: Kerkdiensten uitgezonden.

Privacy.
Op deze website ziet u veel namen, adressen en telefoonnummers. Wij hebben ons beperkt tot openbare informatie. Dat wil zeggen, informatie die voor iedereen toegankelijk is in telefoonboeken etc. Mocht u desondanks toch niet op deze website vermeld willen worden, laat het even weten, dan wordt het aangepast.

Laatst bijgewerkt 19-3-2019

Liturgische schikking