Oktober 2019 - Ontmoetingsmiddag voor alle inwoners van Augustinusga Oktober 2019 - Ontmoetingsmiddag voor alle inwoners van Augustinusga
Ontmoetingsmiddag voor alle inwoners van Augustinusga
De eerste ontmoetingsmiddag was op 18 september en het was een gezellig samenzijn.
Er kwamen regelmatig wat gasten binnenlopen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekker stukje oranjekoek, wat de diaconie had aangeboden, werd er gezellig gepraat of een spelletje gedaan. Misschien denkt u/jij dat is ook wel iets voor mij, loopt dan gerust een keertje binnen. Woensdagmiddag vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur kunt u/jij vrij in- en uitlopen in It Gebou aan de Abrahamsplein. De toegang is gratis en de koffie of thee met koek zijn ook gratis. Vervoersproblemen moeten geen belemmering zijn, een telefoontje naar onderstaande personen en u wordt gehaald en gebracht.
De hele maand oktober zijn er ontmoetingsmiddagen op de woensdagen en kunt u/jij er een noflik uurtje hebben. Zie voor de data de flyer of de agenda.
Jong en oud, iedereen is welkom!

Oant sjen/ tot ziens,
Annie IJlstra (0512-352356) en Adri Gobetz (0512-351912)

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30