PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Oktober 2019 - Ontmoetingsmiddag voor alle inwoners van Augustinusga Oktober 2019 - Ontmoetingsmiddag voor alle inwoners van Augustinusga
Ontmoetingsmiddag voor alle inwoners van Augustinusga
De eerste ontmoetingsmiddag was op 18 september en het was een gezellig samenzijn.
Er kwamen regelmatig wat gasten binnenlopen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekker stukje oranjekoek, wat de diaconie had aangeboden, werd er gezellig gepraat of een spelletje gedaan. Misschien denkt u/jij dat is ook wel iets voor mij, loopt dan gerust een keertje binnen. Woensdagmiddag vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur kunt u/jij vrij in- en uitlopen in It Gebou aan de Abrahamsplein. De toegang is gratis en de koffie of thee met koek zijn ook gratis. Vervoersproblemen moeten geen belemmering zijn, een telefoontje naar onderstaande personen en u wordt gehaald en gebracht.
De hele maand oktober zijn er ontmoetingsmiddagen op de woensdagen en kunt u/jij er een noflik uurtje hebben. Zie voor de data de flyer of de agenda.
Jong en oud, iedereen is welkom!

Oant sjen/ tot ziens,
Annie IJlstra (0512-352356) en Adri Gobetz (0512-351912)


 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-08-2022 om 11.00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.