September 2019 - Activiteiten September 2019 - Activiteiten
Activiteiten
Als kerkenraad willen we graag het komend seizoen een aantal activiteiten organiseren, een aantal rond het door de landelijke kerk aangedragen thema “Een goed verhaal”.
Ook andere activiteiten staan er op de planning, we zijn druk bezig dit uit te werken.
Bij het Tsjerkefinster van oktober hopen we een Tsjerke-ynfo te voegen waarin u een overzicht zult vinden van de activiteiten die er het komend seizoen worden georganiseerd in onze kerkelijke gemeente. Mocht u zelf nog ideeën hebben voor een activiteit, spreek dan een van de kerkenraadsleden aan, wellicht is het uitvoerbaar. We willen graag dat u met ons meedenkt.

Namens de kerkenraad
Ruurd Boonstra

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN