September 2019 - Startzondag September 2019 - Startzondag

Startzondag
Zondag 15 september is de startzondag voor het winterseizoen. Sytse Wijbenga uit Kootstertille zal de dienst leiden. Het thema is: “Geloven doe je samen”. De Bazuin zal de dienst muzikaal te begeleiden en opluisteren.
Een aantal gemeenteleden is gevraagd rond de dienst nog een aantal activiteiten te organiseren.
Op het inlegvel bij dit kerkblad kunt u lezen wat u kunt verwachten en wat er van u wordt verwacht. We mogen toch van u verwachten dat u uw betrokkenheid bij onze gemeente toont door in ieder geval aanwezig te zijn en natuurlijk ook mee te doen bij de georganiseerde activiteiten? Zo kunnen we een ‘levende gemeente’ zijn.
U doet toch ook mee? Want geloven doe je samen…

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30