wo 5 februari 2020

14:00  - 17:00
Prijs:
 Gratis

Zomaar in ons mooie dorp Augustinusga. Elkaar ontmoeten is een behoefte die iedereen heeft. Waar is er nog een plek waar je gewoon naar binnen kunt lopen? Een plek voor ontmoeting en ontspanning. Een plek waar je onder het genot van een kopje koffie of thee even bijpraat, een spelletje doet, een tijdschrift leest of even handwerkt? Gewoon een plek waar gastvrijheid is?waar koffie en thee gratis zijn en je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Er zijn altijd mensen aanwezig om je welkom te heten. Ze zorgen er voor dat er koffie en thee klaar staat maar ook voor gezelligheid en aanspraak als je daar behoefte aan hebt. Ontmoeting, verbinding en gezelligheid daar gaat het om!

datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30