PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 

woensdag 1 april 2020

GEANNULEERD Ontmoetingsmiddag

Locatie: 
 It Gebou: Abrahamsplein 7, Augustinusga
Tijdstip: 
 14:00  - 17:00
Prijs: 
 Gratis

Zomaar in ons mooie dorp Augustinusga. Elkaar ontmoeten is een behoefte die iedereen heeft. Waar is er nog een plek waar je gewoon naar binnen kunt lopen? Een plek voor ontmoeting en ontspanning. Een plek waar je onder het genot van een kopje koffie of thee even bijpraat, een spelletje doet, een tijdschrift leest of even handwerkt? Gewoon een plek waar gastvrijheid is?waar koffie en thee gratis zijn en je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Er zijn altijd mensen aanwezig om je welkom te heten. Ze zorgen er voor dat er koffie en thee klaar staat maar ook voor gezelligheid en aanspraak als je daar behoefte aan hebt. Ontmoeting, verbinding en gezelligheid daar gaat het om!

terug
 


 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.