April 2020 - Bij de diensten ? April 2020 - Bij de diensten ?
Bij de diensten?

Het doet onwerkelijk aan dat ik hier en nu een stukje kopij voor ons kerkblad zit te typen. Deze stralend mooie eerste lentedag met een volop schijnende zon, ‘wjukeljende ljippen’ en ‘roppende skriezen’ verhult wat ons land, deze wereld, nu al weken in de greep heeft.
In deze weken naar Pasen reizen we door het duister naar het Licht, het Licht van de opgestane Heer.
Ook in onze diensten in de Augustinitsjerke hadden we dat als gemeente graag weer samen willen gedenken en vieren.
Maar de ingrijpende maatregelen met betrekking tot de uitbraak van het corona-virus zetten een streep door al onze plannen en wensen.
Op dit moment weten we dat we tot 1 juni zeker geen samenkomsten zullen houden in onze gemeente.
Het is goed om te zien dat er op een andere manier wel vieringen kunnen worden gevolgd op tv of internet. Ontroerende momenten maar ook troostende en opbeurende woorden mogen daar klinken.
Mochten we na 1 juni wel weer mogen samenkomen in onze kerk dan zult u via onze website en via facebook daarover worden geïnformeerd.
Wat zou het mooi zijn als we na 1 juni weer bij elkaar mogen komen in onze Augustinitsjerke.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30