April 2020 - Vrijwillige bijdrage April 2020 - Vrijwillige bijdrage
Vrijwillige bijdrage

Geachte lezers van ons kerkblad ”Tsjerkefinster”

Elk jaar ontvangt u elf keer het kerkblad “Tsjerkefinster”.
Het kerkblad geeft ons informatie over geplande activiteiten en nieuws inzake lief en leed van de gemeente.

Voor het produceren en verspreiden van het kerkblad worden uiteraard kosten gemaakt. Het wordt elke maand gratis bij u thuis bezorgd en eens per jaar wordt uw vrijwillige bijdrage gevraagd.

Helaas betaalde afgelopen jaar slechts een derde van de lezers deze vrijwillige bijdrage....
Wij vragen u daarom met klem om een bijdrage over te maken om ervoor te zorgen dat het Tsjerkefinster kostendekkend gedrukt kan worden.
.
Elk bedrag is welkom, richtlijn is € 10,00.

U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL91RABO0304250848 t.n.v. PKN Kerk Augustinusga met de vermelding “bijdrage Kerkblad”.

Alvast bedankt voor uw bijdrage, namens de Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Augustinusga.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30