PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
April 2019 - Fryske Fakansje Wike April 2019 - Fryske Fakansje Wike
Fryske Fakansje Wike

Ruim 50 jaar worden er in “Nieuw Hydepark, paviljoen Roosevelthuis” in Doorn vakantieweken georganiseerd voor mensen met een fysieke beperking, dan wel mensen die zorg nodig hebben, uit Friesland. Dit jaar is de vakantieweek van 2 - 9 november.
Het gaat dus om mensen met een beperking,  die wij de mogelijkheid bieden om een week met vakantie te gaan in een “Friese Sfeer”.
Ook gaan vaak gasten mee om het thuisfront een week te ontlasten van de zorg voor een huisgenoot. Er zijn allerlei voorzieningen in het huis aanwezig zoals hoog-laag bedden, tilliften, douchestoelen, rolstoelen enz.
Het nieuwe huis heeft meer tweepersoonskamers. Daarom kunnen er nu ook echtparen mee, waarvan één van beide hulp nodig heeft.
In de week kunnen ongeveer 40 gasten mee die door een team van help(st)ers worden begeleid, waaronder verpleegkundigen. Ook gaat een predikant mee, die zondagsmorgen in de kerkdienst voorgaat. Donderdagmorgen is er ook een dienst met Heilig Avondmaal. Verder is er overdag de mogelijkheid om met een help(st)er te winkelen of een rondrit in de omgeving met een busje te maken. Daarnaast worden er in de week een aantal activiteiten georganiseerd, zoals het bezoeken van een museum, dierentuin enz. Het gebouw staat in de bossen op het terrein van Hydepark, waar ook met rolstoelen heerlijk gewandeld kan worden. Op de avonden wordt een recreatief programma aangeboden.
De kosten bedragen €750,00 per persoon.
Hebt u belangstelling voor deze vakantieweek dan kunt u zich via de diaconie aanmelden. Dit kan tot 15 juli 2019.

Uw diaconie
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 14-04-2024 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.