April 2019 - Uitnodiging diaconale middag April 2019 - Uitnodiging diaconale middag
Uitnodiging Diaconie middag

Op vrijdag 12 april organiseert de diaconie een gezellige middag voor alle belangstellenden. Boswachter Jacob Hanenburg komt vertellen over de natuur rondom Augustinusga.

Datum: vrijdag 12 april
Plaats: Tsjerkegebouw
Tijd: inloop vanaf 16.00 uur, start 16.30 uur.

Na een kop koffie of thee met wat lekkers zal dhr Hanenburg zijn verhaal gaan doen. We zullen nog wat drinken en sluiten de middag af met een gezamenlijke warme maaltijd.
Aan het einde van de bijeenkomst zal er een collecte worden gehouden voor een goed doel

U bent van harte uitgenodigd. Wij willen u vragen u tot 8 april op te geven bij één van de diakenen. Daarbij kunt u ook aangeven of u gebruik maakt van een speciaal dieet of wanneer u hulp nodig heeft bij het vervoer.

Hopelijk tot ziens!

De diakenen
Nellie den Hartogh 0512-351545
Hieke Hansma       06-23335938