April 2020 - Dagelijkse Henkie Show April 2020 - Dagelijkse Henkie Show
Dagelijkse Henkie Show

Voor zolang de kerken gesloten zijn wordt elke week een gratis, online kinderprogramma aangeboden: de dagelijkse 'Henkie show'. Dit is een uitgebreid programma met Bijbelverhalen, video's, leuke verwerkingen en veel meer...

Een 'Henkie show'? Wat houdt dat in?
Op www.creatiefkinderwerk.nl kun je elke doordeweekse dag een video met een Bijbelverhaal vinden, die door de buikspreekpop Henkie en de andere poppen besproken wordt. Daarnaast is er een speciaal programma op zondag. Dat kan wat worden!

Daarnaast vind je bij elk Bijbelverhaal een aantal creatieve verwerkingen, zoals knutsels, goocheltrucjes, meer video's, spellen, liedjes en nog veel meer. Hiermee kunnen de kinderen thuis, ook als ze niet naar school gaan, toch elke dag op een leuke, creatieve en aantrekkelijke manier met een Bijbelverhaal en geloven bezig zijn.

Kijk jij ook mee? Vanaf maandag elke ochtend vanaf 7 uur staat het online en dan blijft het minimaal een week staan.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30