PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
April 2020 - Gevolgen van de maatregelen i.v.m. het corona-virus April 2020 - Gevolgen van de maatregelen i.v.m. het corona-virus
Gevolgen van de maatregelen i.v.m. het corona-virus
Nu de regering de maatregelen met betrekking tot te corona-crisis heeft aangescherpt en verlengd tot 1 juni, moeten we ook als kerk een aantal beslissingen nemen.
  • Alle kerkdiensten in de Augustinitsjerke komen te vervallen tot 1 juni. U kunt via het internet allerlei diensten beluisteren via kerkdienstgemist.nl. Ook is er iedere zondagmorgen een kerkdienst op NPO2 om 9.20 uur en op Omrop Fryslân om 10.00 uur.
 
  • Alle kerkelijke activiteiten tot 1 juni komen te vervallen, ook de Ontmoetingsmiddagen op de woensdagmiddag.
 
  • Het op bezoek gaan bij elkaar zal in deze tijd tot een minimum beperkt moeten blijven, toch zijn er allerlei andere manieren van contact mogelijk. Het omzien naar elkaar kan ook met een telefoontje, gebruik van mail, facetime enz. En natuurlijk een kaartje en/of een brief schrijven kan altijd.
 
  • Wilt u graag contact met iemand van de kerkenraad, bel of mail gerust, mailadressen en telefoonnummers vindt u op de website maar ook in dit Tsjerkefinster en in de Tsjerke-Ynfo. Voor crisispastoraat kunt u contact opnemen met Annie IJlstra.
 
  • Op onze website staan al een link naar de site van de landelijke PKN, hier vindt u allerlei informatie.
Laten we samen in onze gemeente, in ons dorp elkaar tot steun proberen te zijn in deze moeilijke en verwarrende tijd en in gebed ook Gods onmisbare steun vragen.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 28-04-2024 om 09:30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.