PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
April 2021 - Jeugdwerk Augustinusga April 2021 - Jeugdwerk Augustinusga
Jeugdwerk Augustinusga

Tienerwerk
Volgens de huidige richtlijnen mogen wij weer los met het jeugdwerk!! Dit hebben we gevierd door samen te gourmetten. Dit hadden we nog tegoed van Kerst en was zo een mooie aanloop naar Pasen. Wat was het gezellig en wat was het leuk om iedereen weer live te zien! Het was ons idee om samen met de tieners soep te maken, de tafel te dekken en een gezellige tijd te hebben. Toen Jitske en ik op de afgesproken tijd het Gebou binnen kwamen zagen we al vlaggetjes hangen, eenmaal binnen zagen we een gedekte tafel: “Verrassing!!” De tieners waren er al en hadden alles al klaar gemaakt, hartverwarmend en een geweldig nieuw begin van het seizoen!
Elke twee weken komen we weer samen om bij te kletsen, te leren over Jezus en natuurlijk ontzettend veel plezier te maken!
Ben jij een tiener tussen 12-17 jaar en wil je graag meedoen?

app: 0642428824 of mail: erwin_kooistra@hotmail.com

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.