PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
April 2021 - Omdat iedereen vakantie verdient April 2021 - Omdat iedereen vakantie verdient
Omdat iedereen vakantie verdient!

Al verschillende jaren biedt Het vakantiebureau (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken gratis vakanties aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Twee van die initiatieven zijn de gezinsvakantieweken en de midweek ‘ouderen in het zonnetje’ waar weer deelnemers voor gezocht worden’.

Gezinsvakantieweken
Voor gezinnen, die moeten leven van een inkomen op bijstandsniveau is op vakantie gaan helaas veelal niet mogelijk. Voor deze gezinnen wil Het vakantiebureau en RCN een vakantie ook mogelijk maken.
Daarom kunnen in 2021 opnieuw 100 gezinnen met schoolgaande kinderen die jarenlang niet op vakantie zijn geweest (of nog nooit), gaan genieten van een heerlijk kosteloos verblijf op een van de RCN Vakantieparken in Nederland.

Midweek ‘ouderen in het zonnetje’
In de week van 6 tot en met 10 december 2021 kunnen 150 ouderen genieten tijdens de gratis midweek ‘ouderen in het zonnetje’ op 3 RCN vakantieparken in Nederland.
Deze midweek is bedoeld voor (mobiele) senioren die vanwege een klein sociaal netwerk en een smalle beurs al jaren niet meer op vakantie zijn geweest en het juist zo verdienen er eens lekker uit te gaan.

In de midweek is er een gevarieerd all-inclusive programma, en volop ruimte om elkaar te ontmoeten!

Aanmelden
Voor beide vakanties geldt dat de aanmelding moet worden ingediend door de diaconie (die beoordeelt of de aanvraag voldoet aan de voorwaarden). Aanmelding van de gezinsvakanties vindt plaats van 1 tot 30 maart. Als er meer aanmeldingen komen dan dat er plaatsen zijn, zal er gekeken worden naar respectievelijk urgentie en volgorde van binnenkomst

De aanmelding van de ouderenmidweek vindt plaats vanaf half juni. Ouderen kunnen samen met een begeleider worden aangemeld, maar er zijn ook enkele individuele plaatsen beschikbaar.

Kent u gezinnen of ouderen, die hiervoor in aanmerking komen?
Neem dan contact op met de diaconie via
PKNAugkerk@hotmail.nl of
Tel: 06-23335938
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.