PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Informatie over het beamteam Informatie over het beamteam

 

nnn

Welkom op de webpagina van het BeamTeam  

Op deze pagina vindt u informatie over de activiteiten en werkwijze van het BeamTeam.

Op dit moment bestaat het beamteam uit 5 vrijwilligers.

Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat tijdens alle diensten in de Augustinitsjerke de dienst via de beamer gevolgd kan worden. Alle liedteksten en lezingen worden getoond. Als een predikant ervoor kiest om bijv. de preek te ondersteunen met beelden, dan is daarvoor de letterlijke en figuurlijke ruimte aanwezig.

Er is een rooster gemaakt voor een langere periode zodat alle beamisten vroegtijdig weten wanneer zij moeten beameren. Indien nodig is één van de kerkenraadsleden beschikbaar om tijdens de dienst te beameren. Natuurlijk kan er ook onderling geruild worden. Ieder teamlid komt circa negen keer per jaar aan de beurt.

De stukken voor het BeamTeam, zoals liturgie, kerkgroet en ander materiaal voor de presentaties worden via een gezamenlijk mailadres aangeleverd. De liturgie is donderdags beschikbaar en de kerkgroet vrijdagavond.

Ben je handig met computers en powerpoint, sluit je dan aan bij het BeamTeam. We hopen dat jong en oud zich willen aansluiten zodat we kunnen rouleren en iedereen misschien maar 1 keer in de 2 of 3 maanden aan de beurt is. Mocht je interesse hebben, mail naar BTAugkerk@hotmail.nl

Het beamteam maakt gebruik van het programma EasyWorship.

        


EasyWorship is ontworpen om gemakkelijk liederen, bijbelteksten, presentaties, filmpjes en video’s te presenteren aan de gemeente tijdens de diensten zonder afleiding.

De persoon die de computer en beamer bedient kan alles controleren en de gemeente ziet alleen wat ze moeten zien zonder afleidende schermen van Windows of een ander presentatieprogramma.

Naast liederen kan het beamteamlid ook Powerpoint presentaties gemakkelijk importeren in het pakket en integreren in onze liturgie.

 

Het BeamTeam!  

     

Wie zijn wij?

 

Tine Atsma

Sietie Dijkstra

Neeltsje Hiemstra

Tiemen Brandsma

Nyncke Woudstra 

........................

 


 

 

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-04-2024 om 11:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.