PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2020 - Bij de diensten December 2020 - Bij de diensten
Bij de diensten
Normaal gesproken is de maand december een maand met drukbezochte kerkdiensten. Diensten waarin we samen prachtige liederen zingen. En bekende verhalen horen. Helaas weten we nu al dat dat er dit jaar niet in zit.
Maar wat fijn dat we in ieder geval wel naar de kerk kunnen. Dat we samen toe kunnen leven naar het Kerstfeest. Iedere Adventszondag de duisternis verder mogen verlichten.
Gedurende de Adventsdagen zijn het bekende voorgangers die de diensten leiden. Op 6 december onze eigen kerkelijk werker Erwin Kooistra, 13 december da. Rooseboom en 20 december ds. Glas.
Kerstavond start de dienst om 20.00 uur en gaat da. Corry Nicolay voor. 1e Kerstdag bent u om 10.00 uur welkom in de kerk en leidt da. Rooseboom de dienst. Ondanks alle beperkingen hoopt De Bazuin op 2e Kerstdag weer een mooie dienst voor ons te mogen organiseren. Op zondag 27 december leidt Sijtze Wijbenga de dienst die om 9.30 uur start.
We sluiten het jaar af met een dienst op oudejaarsavond. Deze dienst wordt verzorgd door de kerkenraad.
Tot slot ook dit keer de oproep om de website en facebook in de gaten te houden. Mochten er wijzigingen zijn ten aanzien van de corona-maatregelen, dan laten wij u dit via deze weg weten.

Nyncke Woudstra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-04-2024 om 11:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.