PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2018 - Krystkuier December 2018 - Krystkuier
Krystkuier

Op 20 december zal er opnieuw een krystkuier door Augustinusga zijn. Deze wordt georganiseerd door dorpsschool de Twa Ikker in samenwerking met het kinderkerkenwerk van de PKN kerk.

Net als in het bijbel verhaal zullen we de ster volgen die aan de hemel staat. Onderweg komen we langs alle belangrijke plekken op de weg naar Betlehem. En komen we veel personen tegen die een rol spelen in dit bekende verhaal. Ga je mee op zoek naar het koningskind?
Iedereen is welkom om deel te nemen aan de krystkuier. De start is tussen 17.00 en 19.00 uur bij de Twa Ikker. Vanaf daar zal er in groepen worden gelopen. Aan het einde van de kuier wordt iedereen opgewacht met warme chocolademelk en iets lekkers.

Om de wandeling nog meer bijzonder te maken zou het mooi zijn wanneer de route is verlicht met lampjes, kaarsjes, fakkels, vuurkorven etc. Het zou geweldig zijn wanneer aanwonenden van de route ons hierbij zouden willen helpen.
De route loopt vanaf de Twa Ikker, via de WB vd Kooi wei naar de Boskkamp. Vervolgens via het schelpenpad achter de school en langs de WB vd Kooiwei naar de Weinmakkerij. De route loopt dan verder via it Stalt, Gealeloane, en Tjerkepaed en eindigt op het Abrahamsplein.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.