PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2019 - Activiteiten December 2019 - Activiteiten
Activiteiten


Voor dit winterseizoen zijn er met medewerking van velen activiteiten gepland, bedoeld om te bouwen aan onze gemeente en contacten te leggen en te verbeteren.
Bemoedigend is het om te zien dat de ontmoetingsmiddagen op de woensdagmiddag door steeds meer gemeenteleden en dorpsgenoten worden bezocht.
Even een bakje koffie of kop thee drinken, met veel geduld samen aan een puzzel werken, een potje sjoelen of Skipboo. Of alleen even lekker kletsen, alles kan en niets moet. Nog niet geweest, loop eens binnen en schuif gezellig aan.
Op 30 oktober was er de mogelijkheid tot een “Goed gesprek”, een klein aantal gemeenteleden kwam naar It Gebou. Samen spraken we over
geloofszaken en met name de rol van de persoon Jezus in ons geloof.
Een goede avond volgens de aanwezigen.
Op zondag 17 november stonden er ’s avonds geen files aan de Heawei. Toch hebben we met een klein aantal gemeenteleden geanimeerde gesprekken gevoerd over Kerk zijn hier-en-nu. Wat gaat goed en moet blijven, wat kan/moet anders met het oog op de toekomst. Fijne gesprekken van betrokken mensen. We willen dit zeker een vervolg geven en denken hiervoor een datum te prikken in februari. U leest hierover t.z.t. meer over in het Tsjerkefinster.
Op vrijdag 13 december organiseert de diaconie weer een Kerstmiddag, elders in het kerkblad leest u hier meer over.
Het KKW organiseert op zondag 22 december het Kinderkerstfeest. Natuurlijk bent u als belangstellende volwassene dan ook van harte welkom.
Genoeg kansen en mogelijkheden om aan een activiteit deel te nemen.
In de Tsjerke-Ynfo (het groene boekje) vindt u meer informatie over de ‘winteractiviteiten’
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.