December 2019 - Adventskalender December 2019 - Adventskalender
Adventskalender

Ook dit jaar heeft de kerkenraad Adventskalenders aangeschaft. Na de dienst op Eerste Advent, zondag 1 december, worden deze na afloop van de dienst uitgedeeld. Overgebleven kalenders liggen ook in de weken daarna op de tafel in de hal van de kerk.
Geef licht! Dat is het thema van de adventskalender 2019. Advent betekent ´komst´, we kijken uit naar de komst van Jezus. Hij is het licht waar mensen naar uitkijken. U vindt voor iedere dag een Bijbeltekst over licht. Zo ontdekt u 25 dagen lang wat de Bijbel ons wil vertellen over Jezus die ons Licht is.

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30