December 2019 - Adventskalender December 2019 - Adventskalender
Adventskalender

Ook dit jaar heeft de kerkenraad Adventskalenders aangeschaft. Na de dienst op Eerste Advent, zondag 1 december, worden deze na afloop van de dienst uitgedeeld. Overgebleven kalenders liggen ook in de weken daarna op de tafel in de hal van de kerk.
Geef licht! Dat is het thema van de adventskalender 2019. Advent betekent ´komst´, we kijken uit naar de komst van Jezus. Hij is het licht waar mensen naar uitkijken. U vindt voor iedere dag een Bijbeltekst over licht. Zo ontdekt u 25 dagen lang wat de Bijbel ons wil vertellen over Jezus die ons Licht is.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN