PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2019 - Beroepingswerk December 2019 - Beroepingswerk
Beroepingswerk

Op de achtergrond wordt er hard gewerkt om de predikantsvacatures binnen ons samenwerkingsverband zo snel mogelijk te vervullen.
Er hebben al een aantal gesprekken plaatsgevonden met geïnteresseerde predikanten. Met een van deze predikanten is er al een vervolggesprek geweest en is er nog weer een gesprek in de planning.
In de week dat ik dit alles aan het papier toevertrouw, staat er ook nog een gesprek met een andere predikant gepland. Laten we hopen dat dit alles mag leiden tot het vervullen van de vacatures binnen het samenwerkingsverband. Wel moeten we beseffen dat de te beroepen predikant maar voor 20% zal worden verbonden aan onze gemeente.
Dat zijn er zo’n 8 uren per week. Gemeente en kerkenraad zullen keuzes moeten maken in de taken die ze graag aan de nieuwe predikant willen toewijzen.
Zodra er ‘witte rook’ is hoort u dat natuurlijk zo snel mogelijk.


 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.