December 2019 - Uitnodiging kerstfeest diaconie December 2019 - Uitnodiging kerstfeest diaconie
Uitnodiging kerstfeest diaconie

Op vrijdag 13 december is er weer een gezellige middag in kerstsfeer in het Tjerkegebouw.
We zingen met elkaar kerstliederen, luisteren naar een kerstverhaal en eten met elkaar een kerst (brood) maaltijd. Tussendoor is er natuurlijk volop tijd en gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. En vooral om met elkaar van de gezelligheid en kerstsfeer te genieten. Iedereen is van harte welkom en neem vrienden, buren en familie mee. We hopen op een grote opkomst en een gezellig samenzijn.

Er is vanaf 16.00 uur inloop in het Tjerkegebouw. Om 16.30 uur start het kerstfeest.

Graag horen we voor maandag 9 december wie hierbij aanwezig zou willen zijn. Dit kan via de leden van de diaconie:
Nellie de Hartogh: tel: 0512-351545
Hieke Brandsma: tel: 06-23335938, mail:

Wanneer vervoer voor u een probleem is kunt u dat aangeven. Ook wanneer u een speciaal dieet volgt houden we daar graag rekening mee. Laat u het ons dan weten?

Uw diaconie

datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30