December 2020 - Jaarlijkse vrijwillige bijdrage December 2020 - Jaarlijkse vrijwillige bijdrage
Rondgang voor de jaarlijkse vaste vrijwillige bijdrage in december
De kerk kost geld, de diensten, de activiteiten, verwarming, verlichting, personeelskosten, pastoraal werk etc etc. Het zijn kosten die gemaakt worden om de kerkdeur open te houden en u en jou welkom te heten.
Tevens hebben wij ook namens U verplichte afdrachten te doen aan de landelijke PKN organisatie.
Wij brengen in de maand december de enveloppen rond met daarin een brief waarin uw en jouw bijdrage kan worden vermeld, deze wordt dan vervolgens weer opgehaald
De kerkrentmeesters

huur het gebouw 06-53665098