PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
December 2020 - Jeugdwerk December 2020 - Jeugdwerk
Jeugdwerk
et jeugdwerkseizoen is inmiddels al volledig van start en we vermaken ons goed! De tienerclub komt elke 14 dagen bij elkaar in het jeugdhonk op zondagavond om 19.00uur. We begonnen met een klein groepje van 4 tieners, inmiddels zijn er al 7 en het is erg gezellig. Steeds beginnen we met een spel of maken we muziek, vervolgens hebben we een inhoudelijk stukje over de schepping, tien geboden en leren hoe God naar je kijkt. Soms kijken we een filmpje, vertel ik iets of hebben we gewoon een goed gesprek. Aan het einde van de avond doen we nog een leuk spel. De tijd vliegt om. Een van de tieners kwam met het idee om samen sinterklaas te vieren, dus dat gaan we doen. En plannen voor iets leuks met Kerst zijn in de maak. Dank God voor Zijn zegen!
Op moment van schrijven hebben we twee keer Club 7-8 gehad, een club voor alle kinderen van groep 7 en 8. Elke 14 dagen komen we op dinsdagmiddag samen in het jeugdhonk om 14.30uur. Beide keren kwamen er ongeveer 12 kinderen. We hebben het de eerste keer gehad over de duif, als symbool van hoop en hebben we Party&Co gespeeld. De tweede keer hebben we besproken wat de Bijbel ons leert over de schepping. We keken een filmpje van de Zandtovenaar die vertelde dat God in 6 dagen alles maakte wat op aarde is en Hij rustte op dag 7, de sabbat. Hierna hebben we mooie tekeningen gemaakt en gekleurd van het scheppingsverhaal, gevolgd door een spel. Een erg leuke start van een nieuwe club!
Heb je hier vragen over, of lijkt het je leuk hieraan mee te doen, neem dan even contact met mij op via bellen of WhatsApp: 06-42428824.
Kijkend naar het bovenstaande zijn we erg gezegend. Wilt u/jij God danken en meebidden voor onze kinderen en tieners? We verwachten het van Hem.
Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 24-10-2021 om 9.30
Doopdienstmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.