December 2020 - Kinderkerkewerk December 2020 - Kinderkerkewerk
Kinderkerkenwerk

De Kerstmaand staat weer voor de deur. En we hebben heel wat leuks voor je in petto! Omdat we natuurlijk rekening moeten houden met de Corona-maatregelen dit jaar wat anders dan anders.
In de Adventsperiode gaan we tijdens de kerkdiensten knutselen. Je maakt een mooie houten kerstboom en gaat deze versieren, met zelfgemaakte versiersels. Het knutselen is op zondag 29 november en 6, 13 en 20 december. Van 9.30 – 10.30 uur in het Tsjerkegebou. Heb je de eerste keer gemist, geen probleem! Wel graag even opgeven door te bellen of te appen naar Nyncke Woudstra: 06-28735211.

In de kerstvakantie kun je meedoen aan onze Kerstchallenge. In totaal krijg je 7 opdrachten. Deze ontvang jij (of je ouders) via Whats app. Er is een Kerstchallenge voor de kinderen tot en met groep 4 en voor groep 5 en ouder. De challenges zijn leuk om mee te doen voor het hele gezin. En als je ze allemaal doet, krijg je een leuke verrassing. Meedoen? App dan naar 06-28735211.
Helaas kunnen we dit jaar geen speciale kinderkerstdienst in de kerk organiseren. Laten we hopen dat dat volgend jaar wel weer kan.
Namens het kinderkerkenwerk

huur het gebouw 06-53665098