December - Kerst 2018 December - Kerst 2018

Het Woord is mens geworden en heeft onder ons gewoond:
Het licht van het begin heeft haar huis op aarde gevonden, uitgebeeld door
de brandende kaars in het hart ban de bét (beet).
Het Licht van het begin is met de geboorte van Jezus het huis van de aarde en de mensen binnengekomen.
De witte bloemen in de schikking staan voor het feestelijke, voor het reine van dat Licht.

Het huis van de aarde en mensen is gevuld. Het woord woont in ons midden, een stralend helder Licht schijnt in de duisternis.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN