PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2019 - Jeugddienst op 17 februari Februari 2019 - Jeugddienst op 17 februari
Jeugddienst op 17 februari
Zondag 17 februari komt Kidskoor Spetter naar Augustinusga. Dit kinderkoor uit Leeuwarden wordt begeleid door onder meer juf Hanneke van Vliet, bij velen een bekend gezicht.
Kidskoor Spetter noemt zichzelf het leukste enthousiaste kidskoor van Leeuwarden. Zij zingen over Jezus en willen Hem groot maken, het liefst door heel Friesland heen. Want Jezus is onze Koning, Hij stierf voor ons, Hij is weer opgestaan en HIJ LEEFT! En dat willen ze aan iedereen laten horen. Daarom willen ze de mensen nat spetteren met hun liedjes!
Kom jij je ook nat laten spetteren? Je bent van harte welkom op zondag 17 februari om 9.30 uur in de Augustinitsjerke. Je ouders, pakes en beppes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Wat het thema wordt van deze dienst, houden we nog even onder de pet. Maar we willen je in ieder geval vragen om je meest favoriete knuffel mee te nemen naar de kerk. Graag tot gauw!
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30
meer details

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


       0512-352425
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Belangrijk nieuws ivm Corona

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de PKN 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.