PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Gezinsdienst

Gezinsdienst
Op Valentijnsdag organiseert het Kinderkerkenwerk een gezinsdienst, die ook zeer geschikt is voor jongeren, volwassenen en ouderen. De kinderen zijn gevraagd mee te denken over deze dienst en dat hebben zij volop gedaan.
Op Valentijnsdag moet het thema van de dienst natuurlijk wel ‘De Liefde’ zijn. In de dienst gaat voor da. T. Hiemstra uit Groningen. Na de dienst zijn er spelletjes voor ALLE kinderen en kunnen zij, op eigen verzoek, lekker met elkaar eten!
De dienst start om 9.30 uur. Zowel de dienst als de activiteiten naderhand zijn voor IEDEREEN toegankelijk, of je nu (bijna) elke week of (bijna) nooit naar de kerk en het kinderkerkenwerk gaat. 
Vragen? Mail ze naar kkwaugustinusga@gmail.com.
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Besloten gedeelte




  meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.