Kinderkerkenwerk (KKW)

Iedere week organiseert het Kinderkerkenwerk een activiteit voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Hierbij zijn alle kinderen welkom. Of je nu wel of niet lid bent van de kerk.
Soms is er kindernevendienst, soms zondagsschool. Wat we doen is hetzelfde, maar bij kindernevendienst zit je eerst even in de kerk. Bij zondagsschool start de activiteit in het Tsjerkegebou.
En wat doe je dan zoal bij het Kinderkerkenwerk? Je praat met elkaar over wat je die week allemaal hebt beleefd. Je luistert naar een mooi Bijbelverhaal. Hierna ga je iets doen wat met het verhaal te maken heeft. Knutselen, een spelletje doen en/of zingen.

datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN