PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Kinderkerkenwerk (KKW)

Kinderkerkenwerk (KKW)

Iedere week organiseert het Kinderkerkenwerk een activiteit voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Hierbij zijn alle kinderen welkom. Of je nu wel of niet lid bent van de kerk. 
Soms is er kindernevendienst, soms zondagsschool. Wat we doen is hetzelfde, maar bij kindernevendienst zit je eerst even in de kerk. Bij zondagsschool start de activiteit in het Tsjerkegebou.
En wat doe je dan zoal bij het Kinderkerkenwerk? Je praat met elkaar over wat je die week allemaal hebt beleefd. Je luistert naar een mooi Bijbelverhaal. Hierna ga je iets doen wat met het verhaal te maken heeft. Knutselen, een spelletje doen en/of zingen.

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 01-08-2021 om 11.00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.