PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
November 2020 - Gebedsgroep: samen (leren) bidden! November 2020 - Gebedsgroep: samen (leren) bidden!
Gebedsgroep: samen (leren) bidden!

In Augustinusga willen we graag een gebedsgroep opstarten. Gebed is de motor van de Kerk en hetgeen de gemeente het hardst nodig heeft. Zéker in deze tijd is gebed hard nodig. Velen vinden het moeilijk en spannend om samen te bidden, maar dat is niet erg: u/je bent niet de enige. Als je/u overtuigd bent van het belang van gebed en hieraan graag wilt bijdragen neem dan even contact met mij op. Wanneer je niet hardop wilt bidden, ben je van harte welkom om in stilte mee te bidden. God hoort het wel! Gebedsgroepen worden gevormd in kleine groepjes van maximaal 4-5 personen. Wanneer het covid-virus en de maatregelen het toelaten kunnen we de groep(en) vormgeven. Laten we hier samen groeien en elkaar opbouwen tot een bloeiende gemeente.

Geïnteresseerd of een vraag/opmerking? Schroom niet contact met mij op te nemen. Bel of stuur een appje naar 06-42428824. Of mail naar: erwin_kooistra@hotmail.com

Erwin Kooistra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Belangrijk nieuws ivm Corona

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de PKN 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.